Bilförsäljare - Bäst information om Bilförsäljare
Bilförsäljare - Femmek Bil & Motorverkstad AB

Femmek Bil & Motorverkstad AB | En riktig bilförsäljare

Femmek Bil & Motorverkstad AB är en av totalt 4 bilförsäljare i Kallinge där du kan köpa en ny eller begagnad bil. Både utbud av bilar, skicket och priset för bilarna skiljer mellan bilförsäljare och det kan vara en god idé att jämföra bilarna hos de olika bilförsäljarna i Kallinge eller i Blekinge län.


Innan du kontaktar en bilförsäljare bör du ha en idé om vilken typ av bil, gärna märke och modell, som du vill köpa så att du inte går inte till bilhandlaren och impulsköper en bil som normalt har allvarliga fel. Mycket information om vilka bilar de olika bilförsäljarna har kan du få genom att besöka deras hemsidor. Då det förekommer många bilförsäljare och bilhandlare på Kallinge liknande Femmek Bil & Motorverkstad AB kan det vara lönsamt att kontrollera flera av bilförsäljarna och även försöka hitta bilmodell som inte brukar ha några allvarliga fel.
Enklast kan du komma i kontakt med en bilförsäljare som Femmek Bil & Motorverkstad AB som säljer nya och eller begagnade bilar enligt nedan:


Femmek Bil & Motorverkstad AB

Häggatorpsvägen 14

372 52 Kallinge

0457-212 00